Creds

Experienced web application pentester

Jouw uitdagingen

  • Hack de meest unieke organisaties van Nederland
  • begrijp en exploiteer complexe systemen
  • Ben onderdeel van een pentest team en help met het remediëren van
  • Wees op de hoogte van de nieuwste technieken

Jouw vaardigheden

  • Minstens 2-3 jaar ervaring met webapplicatie pentesten
  • Uitgebreide kennis van webapplicatie architectuur en bekende kwetsbaarheden
  • Kan technische bevindingen overbrengen aan de klant
  • bekend met programmeertalen die in gebruik worden genomen voor web applicatie ontwikkeling zoals Python, Java of PHP
  • een grote interesse in webapplicaties en een gedreven om een kwaliteit testen uit te voeren

Hi there!

Wij zijn CREDS en we zijn op zoek naar een ervaren webapplicatie penetratie tester die zijn technische zaken kent, zelfsturend is en ons het een en ander kan leren in Burp. CREDS is een groep zeer gemotiveerde individuen die ernaar streven om cybercriminelen in hun eigen spel te verslaan. We hebben veel tijd besteed aan het onderzoeken van nieuwe aanvallen en het aanscherpen van onze vaardigheden om ervoor te zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van ons spel. Onze missie is simpel. Maak van het internet een veiligere en gezelligere plek. Dit doen we door het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte beveiligingsdiensten in de vorm van penetratietesten, red teaming engagements en security automation.

Onze penetratietesten en red team opdrachten worden uitgevoerd bovenop ons eigen platform waardoor we efficiënter en diepgaander kunnen testen/aanvallen. We houden er niet van om onszelf te herhalen, onze eigen strategieën en bekende TTP’s zijn opgenomen in ons aanvalsplatform, zodat we ons kunnen concentreren op de spannende dingen. Penetratietesters bij CREDS richten zich op nieuwe ontwikkelingen, worden ondersteund door onze offensieve ontwikkelaars en worden geacht onze klanten te ondersteunen door continu inzicht te geven in (nieuwe) beveiligingsrisico’s in hun webapplicaties.

Als web application penetration tester bij CREDS ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van web applicatie assessments. Wij zorgen voor bijscholing en zorgen ervoor dat jij de ondersteuning krijgt van onze senior testers. Als security specialist heb je altijd de keuze of je direct met onze klanten wilt werken of meer op de achtergrond wilt blijven. Hoe dan ook, het team zal je daarin ondersteunen. Wat we verwachten is dat je wilt werken met de nieuwste technologieën, op de hoogte bent van nieuwe webkwetsbaarheden en exploitatietechnieken en graag werkt in een team met enthousiaste beveiligingsenthousiastelingen.

Dit bieden wij

Geïnteresseerd in deze positie?

Neem contact op