Creds

Diensten

TESTEN OP MAAT

Voor de meest nauwkeurige, op maat gemaakte testen en adviezen gaat er niets boven het menselijke brein. Wij beschikken over een team van doorgewinterde security-professionals die u kunnen helpen met het testen en optimaliseren van de beveiliging van uw organisatie in uw specifieke context. Wij helpen u door aan te tonen welke applicaties en IT-componenten kunnen worden misbruikt en adviseren in de mitigatie zodat u vergelijkbare beveiligingsrisico’s in de toekomst kunt voorkomen.

Machines zijn goed voor het vervangen van mensen voor saaie, gevaarlijke of zeer nauwkeurige taken.

Mensen zijn goed in critisch nadenken, creativiteit en het begrijpen van context.

Onze offensive security diensten

RED TEAMERS IN HART EN NIEREN

Ons team heeft meer dan 50 jaar aan gezamenlijke beveiligingservaring, met een rijke achtergrond in red teaming, penetratietesten en security-advies.

Tijdens een red teaming oefening vallen wij - het red team - uw organisatie aan, en u - het blue team - probeert zich hiertegen te verdedigen. Naast het evalueren van uw defensieve systemen, is red teaming een geweldige manier om uw organisatorische response-capaciteiten tijdens een aanval te beoordelen. Het is verreweg de beste benadering van een echte aanval.

Wij streven ernaar om echte criminelen te slim af te zijn door onszelf continu uit te dagen en te trainen en samen te werken met onze intelligence-partners. Wij omarmen de nieuwste aanvalsstrategieën en een hoge mate van automatisering, zodat wij ons kunnen richten op de specifieke kenmerken van uw bedrijf en moeilijk te misbruiken zwakke plekken. Wij vertellen u graag over onze interne controles en processen om uw operationele risico’s tot een minimum te beperken en onze compliance te waarborgen.

Het offensieve security-team van CREDS is gevestigd in Nederland. Onze opdrachten worden uitgevoerd door een multidisciplinair team. Afhankelijk van uw behoeften wordt een ontwikkelaar, ethische hacker en/of IT-auditor (RE) betrokken om risico’s in het perspectief van uw organisatie te plaatsen en af te stemmen op controle-frameworks, richtlijnen van officiële instanties en wettelijke vereisten. De team lead heeft minimaal 10 jaar ervaring in IT security en de teamleden zijn doorgewinterde security professionals met relevante certificeringen.

Al onze teamleden zijn zeer gedreven om zichzelf en elkaar uit te dagen. Zelfs buiten onze formele werkuren en opdrachten besteden we vele uren aan beveiligingsonderzoek. Onze cultuur wordt gevormd door een constante drang om onszelf te verbeteren en onze activiteiten te automatiseren. Want security is onze passie, niet onze baan.

Ideaal voor

Samen uw beveiliging evalueren?

Neem contact op!

Chatbot

send